Searching...
lunes, 12 de enero de 2015

Conferència sobre Sant Vicent Màrtir / Conferencia sobre San Vicente Martir

  
   Dins dels actes pel cent aniversari de la Real Acadèmia de Cultura Valenciana, este pròxim dia 16 de giner de 2015 a les 19.30h començaran els actes en la sala de conferències de la RACV en el C/ Avellanes, 26 de Valéncia.

  Els actes començaran en l'inauguració de l'exposició de fotografia a càrrec de Manolo Guallart “Vicent, sant i màrtir victoriós per la fe” -exposició que permaneixerà oberta fins el 30 de giner.

Per a  seguidament continuar en la conferència “El martiri de Sant Vicent, eix vertebrador de la nostra història” a càrrec del Rvt. Sr. Dr. Mariano Trenco Albiach, professor de Espiritualitat de la Facultat de Teologia de Valéncia.

Tancarà l'acte el Director de Seccions de la RACV i Lloctinent General del M.I.V.M. I LI. Capítul de Cavallers Jurats de Sant Vicent Ferrer, el Excm. Sr. En José F. Ballester-Olmos i Anguís.
Círcul Cívic Valencià




    Dentro de los actos por el 100 aniversario de la Real Academia de Cultura Valenciana, este próximo día 16 de enero de 2015 a las 19:30 comenzarán los actos en la sala de conferencias de la RACV en la C / Avellans, 26 de Valencia.

    Los actos comenzarán con la inauguración de la exposición de fotografía a cargo de Manolo Guallart "Vicente, santo y mártir victorioso por la fe" -exposición que permanecerá abierta hasta el 30 de enero.

    Para seguidamente continuar con la conferencia "El martirio de San Vicente, eje vertebrador de nuestra historia" a cargo del Rvdo. Sr. Dr. Mariano Casco Albiach, profesor de Espiritualidad de la Facultad de Teología de Valencia.

   Cerrará el acto el Director de Secciones de la RACV y Lugarteniente General del MIVM Y LE. Capítulo de Caballeros Jurados de San Vicente Ferrer, el Excmo. Sr, José F. Ballester-Olmos y Anguís.
Círculo Cívico Valenciano

0 comentarios:

 
Back to top!