Searching...
sábado, 24 de enero de 2015

FORO D’OPINIÓ EN LO RAT PENAT

Círcul Cívic Valencià seguix fent l’esforç de mantindre-vos informats de quantes més activitats sobre la nostra terra, llengua, cultura i tradicions millor.


 Aixina que ací en teniu un atra. En este cas del Foro d’opinió Lo Rat Penat


Tribunal de les Aigües de la Vega de Valéncia“Passat, Present i Futur del Tribunal de les Aigües de la Vega de Valéncia”

Valéncia, 23-01-2015.- D. Enrique Aguilar Valls, President del Tribunal de les Aigües, impartirà, el pròxim dilluns 26 de giner, a les 19.00 h., en el Saló Constantí Llombart de Lo Rat Penat, C/ Trinquet de Cavallers, 9 de Valéncia, una conferència sobre el tema “Passat, Present i Futur del Tribunal de les Aigües de la Vega de Valéncia”, dins del marc del Foro d’Opinió que l’institució cultural valenciana, celebra tots els mesos i que contarà en la presència de l’Hble. President de Lo Rat Penat D. Enric Esteve i Mollà i del Director del Foro d’Opinió D. Fernando Millán Sánchez.

Conferència del màxim interés de quant el Tribunal de les Aigües significa, la pervivència de la més antiga manera d’impartir una justícia popular a la que tots devem obediència i que mostra el ser més fondo de l’identitat valenciana.

Li acompanyarà D. Daniel Sala Giner, Historiador de la milenària Institució

Volem convidar a tots els valencians a que participen en dita conferència i en el coloqui posterior.

Vos esperem

Círcul Cívic Valencià

Tuiter : @CCivico_val

0 comentarios:

 
Back to top!