Searching...
miércoles, 28 de enero de 2015

La @CN10_VCF fa el comunicat més important dels últims anys

COMUNICAT CURVA NORD

Desigem comunicar-vos que d´ara en avant nos multipliquem per tres, sí per tres, estem realisant un llaboriós treball per a acostar-nos més a tots vosatros i ser més accessibles, per això anem a reforçar l'àrea de comunicació.

Llavors en les pròximes semanes començareu a notar canvis, molts canvis, en els nostres perfils oficials anem a començar a parlar ademés del castellà, com ya venim fent, també utilisarem els idiomes Valencià i Anglés, ademés en poc menys d´un mes, la nostra pàgina web al complet estarà ya disponible en multiidioma. De moment no duplicarem els nostres perfils socials i seguirem usant els mateixos en l´única diferència de que aquelles coses a destacar les podreu consultar en l´idioma que siga més del vostre agrat.

És un costós treball, que nos obliga a triplicar el treball de tota l´àrea de comunicació, pero desigem arribar a tots vosatros de la manera més directa i clara i de la vostra pròpia elecció. 

Ademés, respecte a la Llengua Valenciana, CN10 vol anunciar que la normativa a usar per ad ella siga la de la Real Acadèmia de Cultura Valenciana, popularment coneguda com a Normes d´El Puig.

Tot açò ha segut possible gràcies a un acort de colaboració celebrat en les entitats Círcul Cívic Valencià, Plataforma Valencianista i Junts Front a la AVL, entitats que realisen una molt important llabor en la defensa de la cultura, de la llengua i de l'identitat valencianes.

Els punts d’est acort de colaboració versen, ademés de la decisió sobre la normativa, sobre la base de mantindre unes relacions en les mencionades entitats, lo qual nos ompli d’orgull poder anunciar, puix creem que és un gran pas per a fer cada dia un Valéncia CF més gran i més fort.

La nostra entitat vol manifestar, una volta més, el seu compromís en ampliar la cada dia més gran família valencianista al voltant del món, per lo qual manifesta el seu compromís de colaborar, d’ara en avant, en la Real Acadèmia de Cultura Valenciana per a conseguir un Valéncia millor, un Valéncia que estiga al costat de la seua afició, la que realment és l’ànima d’este club, la que és propietària d’un sentiment que està ya pròxim a complir els 100 anys d’història, la que totes les fi de semana es deixa la gola en Mestalla per a portar i seguir a un equip que és el guia dels seus sentiments.

Des d’estes llínees també volem felicitar a la RACV pel seu centenari que es celebra a lo llarc de l’any present, reiterant una volta més la nostra predisposició a ajudar ad esta entitat centenària defensora de la cultura valenciana en tots aquells punts que la mateixa precise.

Ademés de lo expost més amunt, la Curva vol reiterar la seua condició d’entitat apolítica i independent de qualsevol ideologia o partit polític, volent recordar que la condició de soci de la Curva és del tot incompatible en ideologies o conductes de gènero radical, violent, xenòfop, raciste o homòfop, aixina com qualsevol atre tipo d’intolerància. És per això que la millor manera de potenciar els sentiments nets d’amor a uns colors i a una cultura com la nostra és l’animació pacífica a través de la potenciació de la llengua valenciana, estandart que és l’essència de lo que representa el poble valencià i, per adició, lo que és el ser del Valéncia CF.

És per això que tornem a recordar que nosatros sempre estarem en la primera llínea de defensa d’un ideal i d'un sentiment a través de l’animació i de l'amor al nostre equip.

 Moltes gràcies a tots.

 ¡Amunt Valéncia! ¡Vixca Valéncia!


0 comentarios:

 
Back to top!