Searching...
lunes, 26 de enero de 2015

La RACV escomença el centenari en molt bones notícies / La RACV comienza el centenario con muy buenas noticias

Cofradía Internacional de Investigadores



Círcul Cívic Valencià des d'estes llínees vol donar la més sincera enhorabona a la Real Acadèmia de Cultura Valenciana pel nomenament del Dr. Aparicio Pérez, membre ilustre de la nostra benvolguda institució per la notícia que el mateix president del Patronat de la RACV, Eliseu Puig, ha fet pública del nomenament del Dr. Aparicio com Confrare Numerari 689 de la Confraria Internacional d'Investigadors del qual es patró Civil l'Excelentíssim Ajuntament de Toledo i Religiós del Arquebisbat de la Ciutat Imperial.

Per Eliseu Puig.  El Patronat de la Real Acadèmia de Cultura Valenciana he rebut en gaubança la notícia de que el Dr. Aparicio Pérez, natural d’Anna (Valéncia), Secretari Perpetu de la nostra Real Institució des de 1990 a 2001 i director en l'actualitat dins del Patronat de la seua Secció d'Arqueologia i Prehistòria -SEAP- Estudis Ibers -SEI- i Aula d'Humanitats i Ciències Valencianes dins del Patronar de la RACV, aixina com Secretari General de l'Universitat Valenciana d'Estiu, fon elegit Confrare Numerari 689 de la Confraria Internacional d'Investigadors del qual es patró Civil l'Excelentíssim Ajuntament de Toledo i Religiós del Arquebisbat de la Ciutat Imperial.


El Dr. Aparicio, que fon el primer Secretari d'este Patronat i, que com a tal, fundador del mateix, fon elegit Acadèmic C. De la Real Acadèmia Nacional de l'Història per Gandia, en atenció als molt anys de treballs en la mateixa Gandia i la Vall de Bairén, en la Cova Foradà i mesolítics en El Coll d'Oliva, rep així reconeiximent extern, ya que ací, per la seua manifesta valencianitat, se li ha negat. La Diputació Provincial de Valéncia dissolgué la Secció d'Estudis Arqueològics que dirigia el Dr. Aparicio Pérez, encara i a pesar dels èxits conseguits en mijos tan llimitats i del clamor nacional des dels centres d'investigació en rebuig a la decisió. Pero la Real Acadèmia de Cultura Valenciana, que participava en totes les activitats de la SEAV, ha continuat donant-li recolzament institucional a les mateixes des de la Secció d'Arqueologia i Prehistòria -SEAP- que porta 89 anys al Servici del Poble Valencià, i que en este assunt l'ha rebut des de la SEAV, sense cedir res a ningú i, al front de tot açò, el Dr. Aparicio Pérez en un molt eficient equip d'investigació que rep tot el recolzament possible d'este Patronat.

Real Acadèmia de Cultura Valenciana

La Real Acadèmia de Cultura Valenciana, que conta entre els seus acadèmics en numeroses eminències en Humanitats i Ciències, suma una més en el seu tindre, de lo que este Patronat de la Real Institució es congratula felicitant a abdós.

Eliseu Puig Arcos, President del Patronat de la RACV

Círcul Cívic Valencià


Cofradía Internacional de Investigadores

Círculo Cívico Valenciano desde estas Líneas quiere dar la más sincera enhorabuena a la Real Academia de Cultura Valenciana por el nombramiento del Dr. Aparicio Pérez, miembro ilustre de nuestra querida institución por la noticia que el propio presidente del Patronato de la RACV, Eliseo Puig, ha hecho pública del nombramiento del Dr. Aparicio como Cofrade Numerario 689 de la Cofradía Internacional de Investigadores cuyo Patrono Civil es el Excelentísimo Ayuntamiento de Toledo y Religioso el Arzobispado de la Ciudad Imperial.

Por Eliseo Puig. El Patronato de la Real Academia de Cultura Valenciana he recibido con júbilo la noticia de que el Dr. Aparicio Pérez, natural de Anna (Valencia), Secretario Perpetuo de nuestra Real Institución desde 1990 a 2001 y director, dentro del Patronato, en la actualidad de su Sección de Arqueología y Prehistoria -SEAP- Estudios Íberos -SEI- y Aula de Humanidades y Ciencias Valencianas, así como Secretario General de la Universidad Valenciana de Verano, fue elegido Cofrade Numerario 689 de la Cofradía Internacional de Investigadores cuyo Patrono Civil es el Excelentísimo Ayuntamiento de Toledo y Religioso el Arzobispado de la Ciudad Imperial.

El Dr. Aparicio, que fue el primer Secretario de este Patronato y,  como tal, fundador del mismo, fue elegido Académico C. de la Real Academia Nacional de la Historia por Gandía, en atención a los muchos años de trabajos en Gandía y el Valle de Bayrén, en la Cueva Foradà y mesolíticos en El Collado de Oliva, recibe así reconocimiento externo, ya que aquí, por su manifiesta valencianidad, se le ha negado. La Diputación Provincial de Valencia disolvió la Sección de Estudios Arqueológicos que dirigía el Dr. Aparicio Pérez, aún y a pesar de los éxitos conseguidos con medios tan limitados y del clamor nacional desde los centros de investigación en rechazo a la decisión. Pero la Real Academia de Cultura Valenciana, que participaba en todas las actividades de la SEAV, continuó dándole apoyo institucional a las mismas desde la Sección de Arqueología y Prehistoria -SEAP- que lleva 89 años al Servicio del Pueblo Valenciano, y que en este asunto lo ha recibido desde la SEAV, sin ceder nada a nadie y, al frente de todo esto, el Dr. Aparicio Pérez con un muy eficiente equipo de investigación que recibe todo el apoyo posible de este Patronato.

Real Academia de Cultrua Valenciana

La Real Academia de Cultura Valenciana, que cuenta entre sus académicos con numerosas eminencias en Humanidades y Ciencias, suma una más en su haber, de lo que este Patronato de la Real Institución se congratula felicitando a ambos.

Eliseo Puig Arcos, Presidente del Patronato de la RACV

Círculo Cívico Valenciano


0 comentarios:

 
Back to top!