Searching...
jueves, 29 de enero de 2015

Sent l’orgull de ser valencià. Cap atre poble d’Espanya és superior al nostre

Cap poble existix si no és capaç de reconéixer la seua història

En les teues mans tens una síntesis de la mateixa. Llegir-la i contemplar les belles imàgens que l’acompanyen despertarà en tu el desig de conéixer-la millor.

És tan bonica que si la fas teua ningú serà capaç de furtar-la.

Els nostres hòmens, les nostres dònes, els nostres héroes, són la referència més justa que podem oferir-te.

Fernando Millán nos deixa ya en el llom del llibre que presenta este divendres en Lo Rat Penat estes maravelloses frases que fan que els pèls s’ariçonen i que els sentiments per la nostra terra es refermen en més força encara. L'emoció aumenta per moments, són d'eixos sentiments al quals les paraules no podran mai fer-los justícia i que a soles atres valencians podrien entendre perque qui naix valencià mor valencià. Perque valencià o se és o no. 

¡No pergues l'oportunitat de conéixer l'història de la teua terra i la dels teus antepassats! La grandea de tot lo que gira en torn de la nostra benvolguda terra valenciana és tan ancestral com immortal.


“Les Arrels de l’Història de Valéncia” 

El pròxim divendres 30 de giner, a les 19.30 h., es realisarà la presentació del llibre: “Les Arrels de l’Història de Valéncia. Història gràfica de la Comunitat Valenciana”, que ha preparat el professor D. Fernando Millán.

L’acte es celebrarà en el Saló Constantí Llombart de la centenària entitat cultural Lo Rat Penat, en el carrer Trinquet de Cavallers, 9 de Valéncia.

Este llibre, està especialment dedicat als més jóvens, per a que siga un instrument que permeta conéixer la grandea del nostre passat. En les seues pàgines trobarem imàgens i paraules que parlen d’un passat que mostra la grandea d’una societat de les més importants de quantes formen Espanya.

Intervindran en l’acte Fernando Millán, Kalo Vicent i Enric Esteve, President de Lo Rat Penat.

Vos esperem

Twitter : @CCivico_val

 Círcul Cívic Valencià

0 comentarios:

 
Back to top!